Tab Menu H

Wednesday, June 9, 2010

Award Buat Follower dan Pengunjung Blog Caerwhizz.net

award gempak

Assalamualaikum...memandangkan internet hari ni sangat slow...caer meluangkan masa dengan mengedit...best tol photoshop ni...jadi dengan izinNya caer berbesar hati untuk menghadiahkan award ni pada semua follower yang selama ni mengikuti perkembangan caer...sesungguhnya caer rasa sangat seronok dapat kenal korang semua...jadi kepada semua follower caer sila ambil award ni...kepada yang masih belum jadi follower...caer jemput korang semua singgah2 blog caer ni...masih baru dalam dunia blogging ni...

Sebelum ambil award ni ada syarat :

1) Buat pantun tentang caer...kih3 ( tak kisah camne korang jawab janji ada kaitan dengan caer )


2) Buat entri ye...
3) Siap dan boleh ambil award


Semoga ikatan persahabatan dalam dunia maya ni akan berkekalan...insyaAllah...

16 comments:

Tuan Tanah Adib said...

macam mana nak amek award ni??Saya pun newbie(budak baru) dalam blog ni.Kalau buat entri tau boleh la :)

eryza said...

Salam~

kite dah buat entry..sila la jenguk n follow ye~

http://mynameiseryza.blogspot.com/2010/06/dapat-award-gempak.html

terima kasih daun keladi~
nak tanya, macam mana nak kecik kan saiz award tu?(boleh ke?sebab nk letak kat sidebar)
tq~ :)

sYirAeiTsMe! said...

nk award gak..p,x phm nk wat..
hee~
sile tunjuk aja..
trimas:)

cik arnab said...

caer.. cik arnab xpandai la camne award2 ni, gtau la skit.. hehe.. kami budak baru belajar, mintak en caer yg baik hati tlg ajar..=]

.:|kamaryeah|:. said...

award yg nie ke yg caer soh amik??yg kne ade pantun??so kne wat pantun lg skali ker??

nosembilanbelas said...

pergi sana, pergi sini,
mana laaa akak reti bak berpantun caer oiii.

(boleh amek ke award tue..)kah333

Cik Minie said...

minie pun blh amek award ni ke?
heheh..;)

Sabri said...

pantun untuk caer:
bangun pagi rase pening,
tekak pulak rase kering,
kalau saya wat blogwalking,
blog caer pasti saya skodeng.

Bro caer,sya dh siap wat pantun ni,klu rse2 lulus bgtau la,bru sya amik award tu..haha..

Iena farina said...

ok pantun nie di tujukan khas buat caer

Naik perahu dtg ke blog Caer,
Hendak tangkap ikan pari,
Kalau tidak kerana komen caer,
Saya tidak sampai ke mari.

Ok..tuan blog...best tak pantun nie :)
sy ambik award nie yea :)

SITI ZALEHA BTE SALIKAN said...

pantun untun en.caer..

gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut suka hati,
belog caer nama diberi,
confirm jatuh cinta dgn belog ini.

oke,en.caer..pantun untuk kamo0 da ciap.
xtw laa bez ke x.
sy amik award awk yee.

najwa's said...

haishh, kena wat pantun kat sini ke kena wat pantun kat n3 kite? hehe incik caer, dah follow.. nak amek jugak bole? tp,jpg la :)

iris said...

hihi rasenyer dah bole ambil award ni ke blom???
nnt bgtau yer...

http://irissyuhada.blogspot.com/2011/01/aku-dapat-award.html

dyg said...

thanks2..da follow pun..
anyway..jom tgk en3 terbaru sy..camping.

Mr. TN_SkY said...

ahaha..another award.thanks :-) lau de mse SkY buat ye..hee =_=

ha..bro.:-) Ur link SkY dah msukkan dlm link exchange.. :-) Ini reward sebab kamu komen kasi idea ritu ye..:-) thanks..Komen kamu sangat membantu budak baru dalam dunia blogging nie =_=...Harap tidak jemu melawat pondok kecil...Dan SkY drop komen here too ye hehe..
JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

cikkacak said...

nak amik boleh ? tapi , x pandai uat pantun ==

Just For Happy said...

Burung terbang hinggap di kaki
Masuk sarang menusuk hati
Jangan lupa buka blog ini
Karena caer sangat berarti

Q ambil award'a iy?, mksh